image description

    Телефон: + 359 889 717922
Email:house.ranovi@gmail.com

Ски писта Говедарци и хижа Мечит

 

Туристически комплекс "Мальовица"

 

Еко пътека "Бели Искър"

 

Шишманово кале

 

Цари Мали Град